2019. január 8., kedd

Karácsonyi érzések


Magyaldíszek százai futottak végig a lépcső korlátján és a falakon. Magasan a plafonról megannyi ezüstösen csillogó fagyöngy lógott, mindegyikre egy-egy apró lámpást erősítettek, ezzel világítva be a hatalmas termet. A kék falak visszatükrözték a fényt, opálos félhomályt teremtve a szobában.

A karácsonyi hangulat nesztelenül lopakodott be az épület falai közé, észrevétlenül öltöztetve piros-arany és kék-ezüst díszekbe lakóinak szívét.

Nevra a tükörben szemlélte tökéletes kinézetét; csábos mosolyát, fekete fürtjeit, elegáns fehér öltönyét. Ezarel hangtalanul lépett mögé, óvatosan kulcsolva dereka köré karjait.

A következő percekben gyöngyházszínben pompázó meghittség halvány sugarai telepedtek a szobára, s vörös fonálként szövődött közéjük a szerelem mámorító érzése. A karácsony hangulata messze tűnt a két fiú szívéből, már nem számított a közös vacsora, melyet a kristályteremben tartottak, és mindenki részt vett rajta, aki nem akarta magára vonni Miiko haragját, többé nem volt fontos, hogy együtt legyenek, akár egy nagy család, csak egymásra figyeltek ezután.

S a kellemes érzések mellé csendesen furakodott be az önző birtoklási vágy, mocskával feketére színezve a két tiszta szívet, éjsötét pamacsokkal díszítve tovább az érzések színpalettáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése